Πολιτική

ΔΕΘ 2016: “Καρφί” στον Τσίπρα με δώρο… καριόκα! “Αφού δεν μπορείτε να μας γλυκάνετε…”

Κατά την επίσκεψη του στα περίπτερα της 81ης ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τις καριόκες της Ξάνθης.

Ωστόσο, οι εκθέτες μαζί με τα γλυκά, του πρόσφεραν και ένα… καρφί!

Όταν ο Πρωθυπουργός είπε στον καταστηματάρχη πως έχει συνδέσει αυτό το γλυκό με τις παιδικές του αναμνήσεις από την Ξάνθη, εκείνος του απάντησε πως “ε, τι να κάνουμε, αφού δεν μπορείτε να μας γλυκάνετε εσείς, να σας γλυκάνουμε εμείς”.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη για win-win, είναι καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνει συμφωνία με ΕΕ
Σε εμπορική συμφωνία «win-win» στην οποία μπορούν να φτάσουν Ευρώπη και ΗΠΑ, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο μέσο «Breitbart»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο το 2020 2
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1