Πολιτική

ΔΕΘ 2021: Παρόντες οι Πράσινοι στην 85η διεθνή έκθεση – «Δυναμικός πράσινος πόλος»

Το πρόγραμμά τους στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2021 ανακοίνωσαν οι Πράσινοι. Στόχος του νέου κόμματος που μετρά ένα χρόνο ζωής είναι η «συγκρότηση και ανάπτυξη ενός ενωτικού και αυτόνομου Πράσινου κόμματος, με βαθιές ρίζες στην κοινωνία».

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ 2021, οι Πράσινοι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (15.9.2021), στις 10.30 με 11.30 πμ, στην αίθουσα C του «Ι. Βελλίδης» της Έκθεσης.

Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν:

Θανάσης Γούναρης, συνεκπρόσωπος των Πράσινων
Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής,
Νίκος Χρυσόγελος, πρώην ευρωβουλευτής,
Έφη Δόδουρα, μέλος του Συμβουλίου των Πράσινων
Γιάννης Παρασκευόπουλος, μέλος του Συμβουλίου των Πράσινων
Πηνελόπη Πετροπούλου, πρόεδρος της ΔΕ του Κόμματος Πειρατών, μέλος του Συμβουλίου των Πράσινων.

Το κόμμα ΠΡΑΣΙΝΟΙ, που ιδρύθηκε το 2020, επιδιώκει να συσπειρώσει όλους/ες όσους/ες εμπνέονται από τις πράσινες, οικολογικές, δημοκρατικές και κοινωνικές αξίες και προτάσεις για να συμμετέχουν στη συγκρότηση και ανάπτυξη ενός ενωτικού και αυτόνομου Πράσινου κόμματος, με βαθιές ρίζες στην κοινωνία. Πιστεύει έμπρακτα στην αυτονομία της πολιτικής οικολογίας, την ανανέωση της πολιτικής και τη βαθιά και δίκαιη αλλαγή της κοινωνίας μέσα από την ανάπτυξη ενός δυναμικού πράσινου πόλου, ο οποίος θα συμμετέχει ενεργά στο αναπτυσσόμενο πράσινο κύμα στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Σισμανόγλειο με αφορμή ανάρτηση TikToker - «Ευχαριστώ όποιον αναδεικνύει προβλήματα»
«Έχουμε και πολλές καλές εικόνες να δείχνουμε που με την εξέλιξη και ολοκλήρωση των έργων που τώρα κάνουμε ταυτόχρονα σε 93 Νοσοκομεία, αλλάζουν πρόσωπο»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Είμαι αθώος - Να ελεγχθώ από την τακτική δικαιοσύνη» - Όλο το υπόμνημα Τριαντόπουλου στην Προανακριτική - Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώην υπουργός καταθέτει στην Προανακριτική μέσω υπομνήματος - Με το εξώδικο η κα Καρυστιανού καλεί ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό
Συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής