Σάββατο, 7 Σεπτ.
33oC Αθήνα

ΔΕΘ 2024 – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε ποδοσφαιράκι και τον κέρασαν μπύρα

ΔΕΘ 2024 – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε ποδοσφαιράκι και τον κέρασαν μπύρα

Οι βόλτες του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ τα είχαν όλα. Και ποδοσφαιράκι έπαιξε και μπύρα τον κέρασαν και επίδειξη drone παρακολούθησε.

Λίγες ώρες πριν την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την καθιερωμένη βόλτα του στα περίπτερα η οποία και φέτος, ήταν «πλούσια» και θεαματική.

Μεταξύ άλλων έκοψε την κορδέλα στο περίπτερο της Γερμανίας, όπου όπως θα δείτε στο βίντεο, έπαιξε και… ποδοσφαιράκι.

Τον πρωθυπουργό κέρασαν μπύρα, σε περίπτερο γνωστής εταιρείας:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το περίπτερο της Γερμανίας, λέγοντας: «Ευχαριστώ τη Γερμανία που δέχθηκε την πρόσκληση και την πρόκληση να είναι τιμώμενη χώρα γιατί είχαμε πολύ χώρο να καλύψουμε».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αφήσαμε πίσω μας την κρίση και η οικονομία αναπτύσσεται. Η Γερμανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στη χώρα και την περίοδο της κρίσης δεν έφυγε, συμπλήρωσε…
Νωρίτερα, είχε δεχθεί συγχαρητήρια από τον Γερμανό αντικαγκελάριο Ρ. Χάμπεκ για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου (7/9/24) στις εγκαταστάσεις της 88η ΔΕΘ. Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο κέντρο διοίκησης τη ΔΕΘ για τα εγκαίνια της έκθεσης.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο πρωθυπουργός άρχισε να επισκέπτεται τα περίπτερα και τα κεράσματα ήταν πολλά.

Εμφανίστηκαν πιατέλες με καλούδια για τον πρωθυπουργό, με τον ίδιο να δοκιμάζει κολοκυθόπιτα, ενώ σύντομη συνομιλία είχε με την Έλσα Κουκουμέρια πρόεδρο της Ένωσης  Αρτοποιιών Θεσσαλονίκης ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το περίπτερο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Εντυπωσιακή ήταν και η επίδειξη drone από τον ελληνικό στρατό που παρακολούθησε ο πρωθυπουργός:

Ιδιαίτερη συνομιλία με Ολυμπιονίκες είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στη ΔΕΘ.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις