Site icon NewsIT

ΔΕΘ 2024: Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως άγνωστος του επιτέθηκε στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου

07.09.2024 | 14:26
ΔΕΘ 2024: Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως άγνωστος του επιτέθηκε στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου

Στοιχεία για την υπόθεση δονακίου της χολέρας στο Νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου" κατέθεσαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου, όπως αναφέρουν, "να διευκολύνουν στην έρευνα για να διαπιστωθεί η ολιγωρία που επέδειξαν (διοίκηση και υπουργείο Υγείας) σε ένα τόσο μείζον ζήτημα για τη Δημόσια Υγεία". Ταυτόχρονα, η ΠΟΕΔΗΝ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, "για τις ύβρεις που εκστόμιζε κατά της ΠΟΕΔΗΝ και του πρόεδρου της". Στη φωτό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος(α). (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Μετά τα επεισόδια που έγιναν στην πορεία «Σωτηρία της Δημόσιας Υγείας» της ΠΟΕΔΗΝ χθες Παρασκευή (06.09.2024), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος, κατήγγειλε πως άγνωστος του επιτέθηκε σήμερα στην είσοδο της ΔΕΘ.

Στην καταγγελία του ο Μιχάλης Γιαννάκος δήλωσε πως έπεσε θύμα επίθεσης στην είσοδο της ΔΕΘ όταν βρισκόταν μαζί με μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ΠΟΕΔΗΝ, τον Κυριάκο Θεοδοσάκη.

Οι δύο άνδρες κάλεσαν αμέσως βοήθεια. Ο Μιχάλης Γιαννάκος είπε πως δεν υπήρχαν πουθενά αστυνομικοί να αποτρέψουν την επίθεση, γεγονός «περίεργο», όπως αποκάλεσε, καθώς η αστυνομική δύναμη στην ΔΕΘ αυτές τις μέρες είναι ισχυρή.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

«Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής Θεοδοσάκης Κυριάκος αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ. Είναι γνωστό ότι στην είσοδο βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί που ελέγχουν την είσοδο και είναι βέβαιον ότι υπάρχουν και κάμερες.

Ακριβώς στην είσοδο της ΔΕΘ ένα άτομο επιτέθηκε και χτύπησε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ βρίζοντας με εκφράσεις πεζοδρομίου για την κριτική που ασκεί στη λειτουργία του ΕΣΥ.

Επενέβη ο συνάδελφος και άρχισε να τον σπρώχνει και να τον χτυπάει. Η αστυνομία άφαντη για να ζητήσουμε βοήθεια παρ’ ότι σε λίγο θα έρχονταν ο πρωθυπουργός. Περαστικός ποδηλάτης μας βοήθησε. Τελικά μπήκαμε εντός του εκθεσιακού χώρου.

Στην είσοδο μας περίμεναν δεκάδες αστυνομικοί της ασφάλειας που μας συνόδευαν από πολύ κοντά σε όλο το χώρο της Έκθεσης για ακατανόητο λόγο. Αφού ολοκληρώσαμε την επίσκεψή μας ζητήσαμε να μας προστατέψουν στην έξοδο.

Προθυμοποιήθηκαν αλλά στην έξοδο άφαντος ο τύπος. Πολύ περίεργα πράγματα. Ζητάμε από την αστυνομία να επιληφθεί του συμβάντος, να ταυτοποιήσει τον τραμπούκο από τις κάμερες και να του ασκηθεί δίωξη», είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Πηγή: Iatropedia.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version