Site icon NewsIT

Διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα σε ΚΟΝΤRA, “Ε” ΚΑΙ ACTION24

28.03.2014 | 12:53
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αποφασισμένος να μην ενδώσει προς το παρόν τουλάχιστον στα μεγάλα συγκρότημα του Τύπου και των ΜΜΕ φέρεται ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος την Τετάρτη 2 Απριλίου παραχωρεί την πρώτη διακαναλική συνέντευξη του ενόψει των εκλογών του Μαϊου.

Την συνέντευξη οργανώνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί KONTRA CHANEL, ΕΨΙΛΟΝ και ACTION24 και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δεχθεί τις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους Μάκη Κουρή, Άκη Παυλόπουλο και Βασίλη Ταλαμάγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω και της υποψηφιότητας του για την προεδρία της Κομισιόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αξιοποιήσει επικοινωνιακά περισσότερο το δίκτυο EURONEWS, ενώ είναι αμφίβολο αν ο ίδιος και τα στελέχη του θα “σπάσουν” το εμπάργκο προς την “Δημόσια Τηλεόραση” λόγω της έντονης αντίθεσης τους ΣΥΡΙΖΑ στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

Πάντως επειδή είναι σχετικά νωρίς, με τη έννοια ότι ακόμη δεν έχουμε μπει στο προεκλογικό μήνα, πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε στην επικοινωνιακή στρατηγική και τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα βάλει νερό στο κρασί του αξιοποιώντας όλο το φάσμα του Τύπου και των ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:
Άγριος καυγάς Καμμένου με Ραχήλ: Πας να μου διαλύσεις το κόμμα!

Γ. Κουμουτσάκος στο ΣΚΑΪ: Θα είμαι σίγουρα στο β’ γύρο των εκλογών

Αλλάζουν όλα στις ευρωεκλογές με το νομοσχέδιο του Μιχελάκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version