Site icon NewsIT

Διάλογος Μητσοτάκη με άρωμα Super League: Εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω

02.09.2024 | 21:20
Διάλογος Μητσοτάκη με άρωμα Super League: Εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω

Ομιλία του Πρωθυπουργού Λυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση με τίτλο "Στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - φράγματα, υποδομές και έργα υδρονομίας", στο Δημαρχείο Κιλελέρ Λάρισας, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα για τον θεσσαλικό κάμπο. Έργα, τα οποία αφορούν έργα υποδομών και υδρονομίας, τα φράγματα και τα αρδευτικά, τα οποία έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του νερού αλλά και με την αντιπλημμυρική προστασία, που αποτελεί ένα μείζον ζήτημα για την περιοχή. (EUROKINISSI)

Διάλογο με ποδοσφαιρική χροιά είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έξοδό του από το δημαρχείο του Κιλελέρ, στη Νίκαια Λάρισας.

Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαζε selfie με ένα από τα μικρά παιδιά στο Κιλελέρ, ερωτήθηκε για την ομάδα που υποστηρίζει.

«Εγώ Ολυμπιακός είμαι», είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έκανε και σχόλιο για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας: «Αλλά και τον ΠΑΟΚ καλό τον βλέπω».

Εκτίμησε, όμως, ότι είναι… πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το ποια από τις δύο ομάδες είναι καλύτερη από την άλλη:

«Είναι πολύ ακόμη, δεν μπορείς να προβλέψεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στη συνέχεια συνομίλησε με τους δημοσιογράφους, για τα έργα ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας.

ThessToday.gr - Μητσοτάκης για ΠΑΟΚ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το απόγευμα, ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει από το Κιλελέρ μείωση της τιμής των διοδίων της Πελασγίας κατά 17%.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version