Τετάρτη, 9 Οκτ.
27oC Αθήνα

Διάλογος Μπακογιάννη με Πολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Τέτοιο χάλι δεν έχω συναντήσει» – «Τον αντρειωμένο μην τον φοβάσαι»

Διάλογος Μπακογιάννη με Πολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Τέτοιο χάλι δεν έχω συναντήσει» – «Τον αντρειωμένο μην τον φοβάσαι»
Φωτογραφία: Eurokinissi

Ένα χαλαρό τετ α τετ είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (09.10.2024) στη Βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Παύλος Πολάκης.

Οι δυο κρητικοί πολιτικοί, Παύλος Πολάκης και Ντόρα Μπακογιάννη είχαν έναν σύντομο διάλογο, με θέμα το εσωκομματικού «μπαρούτι» που σιγοκαίει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μπακογιάννη: Μα τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ; Τέτοιο χάλι δεν έχω ξανασυναντήσει…

Πολάκης: Τον αντρειωμένο μην τον φοβάσαι, θα βρει την άκρη.

Μπακογιάννη: Βρε ακούς τι σου λέω; Τέτοιο χάλι δεν έχει ξανασυμβεί.

Πολάκης: Είχε πολλούς δίπλα του ο Βενιζέλος;

«Ο σοβαρότερος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης»

Νωρίτερα, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, με την ίδια να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο πιο σοβαρός όλων εκεί είναι ο Παύλος Πολάκης.

«Αδυνατώ να τους παρακολουθήσω άλλο. Τουλάχιστον ο Πολάκης τοποθετήθηκε σωστά, αλλά βρε παιδί μου για όνομα του Θεού, ακούστηκε και μια φωνή λογικής εκεί μέσα. Είναι τρέλα αυτό το πράγμα, πάνε για διάλυση», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ.

«Η έλλειψη αντιπολίτευσης δημιουργεί ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα και οδηγεί σε μια μεγάλη ανισορροπία το πολιτικό σύστημα. Η ανισορροπία στη δημοκρατία έχει κόστος, με πρώτο την έλλειψη συμμετοχής, ο κόσμος δηλαδή απομακρύνεται από την πολιτική γενικώς. Όταν ένα παιδί βλέπει όλα αυτά και λέει “μακριά από αυτό το τσίρκο”, τότε αυτό δημιουργεί πρόβλημα και για μας. Είναι απίστευτη η ευθύνη της ΝΔ μέσα στην απέραντη μοναξιά της».

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε «άψογη» την εσωκομματική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ , το οποίο στάθηκε στο ύψος της ιστορίας του και αξίζει σεβασμό, είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς μαζί του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις