Site icon NewsIT

Διαμαντόπουλος κατά Τσίπρα: Κατάντια να σε ξεφτιλίζει ο Βαγγέλας!

21.08.2015 | 06:53
Διαμαντόπουλος κατά Τσίπρα: Κατάντια να σε ξεφτιλίζει ο Βαγγέλας!

Με ένα άκρως επιθετικό post στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και ιδίως στον Αλέξη Τσίπρα για τις πρόωρες εκλογές, χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, ήταν πραγματικά “ποταμός”.

Και τι… δεν είπε για τον Έλληνα πρωθυπουργό και την απόφασή του να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, με την ρητορική του να κινείται ήδη σε επίπεδα προεκλογικής περιόδου.

Τα όσα είπε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, όπως φαίνεται δεν… άρεσαν ιδιαίτερα στον βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος με ένα post στο facebook ασκεί επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας ουσιαστικά πως… δίνει δικαιώματα στη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο γεγονός… κατάντια, ενώ οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί δεν λείπουν ούτε για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον οποίο αναφέρει “Βαγγέλα”.

Δείτε το post του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου:

Να έχεις δώσει το δικαίωμα στον Βαγγέλα να σε ξεφτιλίζει σε θέματα δημοκρατίας,τήρησης του συντάγματος και συλλογικής συμπεριφοράς,το λες και κατάντια…

Posted by Vaggelis Diamantopoulos on Thursday, 20 August 2015

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version