Πολιτική

Διαψεύδει η κυβέρνηση σενάρια για Δένδια στην Προεδρία της Δημοκρατίας: «Προσβλητική η συζήτηση»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης τα σενάρια περί συζητήσεων με τον Νίκο Δένδια για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «Εξαιρετικά πρόωρη και αντιπαραγωγική αλλά και προσβλητική» τη συζήτηση προς το πρόσωπο της νυν Προέδρου.  «Όλα στην ώρα τους», είπε και ερωτηθείς για δημοσιεύματα σχετικά με τον Νίκο Δένδια.

 Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση – πρόταση. Ο κ. Δένδιας είναι ένα από τα σημαντικά μέλη της κυβέρνησης και έχει ένα από τα πιο κρίσιμα χαρτοφυλάκια. Η κυβέρνηση είναι αφοσιωμένη στο έργο της.  Δεν υπάρχει καμία συζήτηση αυτή τη στιγμή ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη και όλα όσα διαβάζουμε συνολικά είναι σενάρια».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή