Site icon NewsIT

ΔΗΜΑΡ: Οι “όροι” Λυκούδη για να μη φύγει ο Κουβέλης – “Ναι” στο διάλογο με Ελιά και Ποτάμι

31.05.2014 | 14:45
ΔΗΜΑΡ: Οι “όροι” Λυκούδη για να μη φύγει ο Κουβέλης – “Ναι” στο διάλογο με Ελιά και Ποτάμι

Στις "απολύτως αποτυχημένες", όπως τις χαρακτήρισε, απέδωσε ο Σπύρος Λυκούδης την κατάρρευση της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές και τόνισε πως ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να παραμείνει πρόεδρος του κόμματος αρκεί να ηγηθεί αλλαγή πολιτικής.

Ο Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, έκανε λόγο για ταπεινωτική ήττα της ΔΗΜΑΡ.

Ο Φώτης Κουβέλης έχει υποβάλει την παραίτησή του σε όργανο του κόμματος και εκείνο θα του πει η Κεντρική Επιτροπή «φύγε ή μείνε», είπε ο πρώην γραμματέας της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ και σημείωσε πως ο ίδιος δεν ζήτησε να παραιτηθεί ο πρόεδρος του κόμματος.

«Το κόμμα κατέρρευσε γιατί οι πολιτικές που άσκησε ήταν απολύτως αποτυχημένες (…) Είχα χτυπήσει την καμπάνα. Με την πολιτική που βαδίζαμε υπάρχουν απόλυτα αδιέξοδα. Με την πολιτική που ακολουθήσαμε θα περιθωριοποιηθούμε σαν κόμμα. Αυτό έγινε», τόνισε και ζήτησε άμεση αλλαγή προσανατολισμού.

«Δεν είμαι οπαδός της ανθρωποφαγίας και των καρατομήσεων. Θέλω άλλο πολιτικό προσανατολισμό του κόμματός μου» – Σπύρος Λουκούδης

«Ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να μείνει αλλά είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει στον αναπροσανατολισμό του κόμματος. Αυτό είναι υποχρεωμένος να κάνει» είπε και συμπλήρωσε πως η πολιτική «δεν μιλάω με κανέναν» είναι «πολιτική θανάτου για τη ΔΗΜΑΡ».

Ο Σπύρος Λυκούδης δεν απέκλεισε τη στροφή της ΔΗΜΑΡ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως το κόμμα πρέπει να αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να «μπαίνει στις πρωτοβουλίες των άλλων για το μεγάλο αίτημα της κοινωνίας, την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς».

Εκτός από το άνοιγμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σπύρος Λυκούδης τάχθηκε υπέρ του διαλόγου της ΔΗΜΑΡ τόσο με την Ελιά όσο και με το Ποτάμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηγετική ομάδα της ΔΗΜΑΡ στον Κουβέλη: Μην επιμένεις στην παραίτησή σου – Η “μπερδεμένη” πρόταση για την κεντροαριστέρα αλλά με βλέμμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ψαριανός: Πήρα τον Κουβέλη τηλέφωνο αλλά δεν μου απάντησε – Ποιόν λέει “συντροφάκο κωλοτούμπα”

Βασανίζεται η ΔΗΜΑΡ – Σε βαρύ κλίμα και με απουσίες η εκτελεστική επιτροπή

Ξανά… κυβερνητικός εταίρος η ΔΗΜΑΡ – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το κόμμα

Κουβέλης: Η παραίτησή μου δεν είναι προσχηματική αλλά ουσιαστική

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version