Πολιτική

Δημητρακόπουλος μετά την συνάντηση με την Εύα Καϊλή: «Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της»

Για την κατάσταση της Εύας Καϊλή μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την πολύωρη συνάντηση που είχε μαζί της ένας εκ των δικηγόρων της ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι η Εύα Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προβληματισμένη.

«Είμασταν πολλές ώρες με την κα Καϊλή. Ειναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ακόμα ότι η Εύα Καϊλή είναι «προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της. Την διέψευσε. Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, το ζητούμενο δεν είναι αν είναι ένοχη ή αθώα αλλά αν θα πρέπει αν αφεθεί ελεύθερη ή να μείνει στις φυλακές». 

Ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος μετέβη στις Βρυξέλλες ενόψει της αυριανής κρίσιμης ημέρας είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής και πως είναι δύσκολα τα πράγματα.

«Έχουμε», τόνισε, «ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη. Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής. Το παιδάκι της επί της ουσίας είναι ορφανό αφού και ο σύντροφός της είναι στην φυλακή και έτσι είναι περισσότερο δυστυχισμένη. Η κα Καϊλή ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει την δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία», κατέληξε.

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ