Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: Χάθηκε η μαγεία του ποδοσφαίρου και έμεινε η μαφία

Για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. Ο κ. Καμμένος μετέφερε και μια καταγγελία που θα συζητηθεί για τον χρόνο που τυπώθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

«Χάθηκε η μαγεία του ποδοσφαίρου και έμεινε η μαφία. Απαγορεύεται να κυκλοφορείς με όπλο ακόμα και αν είσαι αστυνομικός μέσα στο γήπεδο. Όλα αυτά έχουν πυροδοτηθεί από το Σαββατοκύριακο με την απόφαση την μεταμεσονύχτια της ΕΠΟ. Δεν την κρίνω. Αθλητική δικαιοσύνη είναι. Εχουμε καταγγελίες ότι τυπώθηκαν τα εισιτήρια με ημερομηνία Παρασκευής την Κυριακή. Γύρισαν οι ημερομηνίες. Δεν μπορείς να τυπώσεις την Κυριακή, ούτε την Παρασκευή προκαταβολικά στην ΔΟΥ. Είναι λίγο παράνομο. Είναι ΔΟΥ. Δεν είναι ΚΕΠ. Δεν μπορείς να θεωρήσεις κάτι από πριν. Την Κυριακή η ΔΟΥ είναι κλειστή. Μπορώ να προνοήσω εγώ σαν σύλλογος αλλά η ΔΟΥ δεν μπορεί να παρανομήσει. Είναι φορολογικό στοιχείο το εισιτήριο», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Καμμένος.

Για τον Ιβάν Σαββίδη είπε: «Έπρεπε να μην κάνει αυτήν την κίνηση. Σεβόμαστε τον Βιειρίνια. Ο άνθρωπος αυτός (Σαββίδης) την «πονάει» την ομάδα και έχει βάλει λεφτά. Την προηγούμενη φορά ζήτησε συγγνώμη. Πρέπει να βάλει μυαλό. Δεν είναι σκορποχώρι η Ελλάδα».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ