Πολιτική

Δημήτρης Μελάς: Επιστρέφει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη επιστρέφει, ως αναπληρωτής υπουργός αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Μελάς, που αναλαμβάνει καθήκοντα στη νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Ο κ. Μελάς έχει υπηρετήσει στο υπουργείο και σε εποπτευόμενους οργανισμούς από διάφορες θέσεις τα τελευταία χρόνια.

Είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε Τεχνικός Υπεύθυνος εργαστηρίου στο Ινστιτούτο Υγιεινής Τροφίμων του υπουργείου, κατ’ αναπλήρωση Προϊστάμενος Τμήματος στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Γενικός Διευθυντής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό «Δήμητρα», Γενικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών Κοινοτικών Ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Από τον Ιούλιο του 2009 έως τον ίδιο μήνα του 2012, αποσπάσθηκε στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες ως Προϊστάμενος της Οργανικής Μονάδας του Αγροτικού Τομέα. Το 2012 τοποθετήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ