Πολιτική

Δημήτρης Παπανώτας: «Η απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η καλύτερη επιλογή»

«Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι όταν στηρίξαμε τον Στέφανο Κασσελάκη» υπογραμμίζει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τόσο στην αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη όσο και στην επόμενη ημέρα στον χώρο της αριστεράς αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, το πρωινό της Παρασκευής, όταν και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1. 

«Η αλλαγή από το “δικός μας ΣΥΡΙΖΑ” στο “δικό μας κίνημα” έγινε επειδή φοβήθηκε τα νομικά μέτρα που θα πάρει το κόμμα ή επειδή δεν είναι πια ΣΥΡΙΖΑ; Παρακολουθώ όλη την πολιτική σκηνή, αν ιδρύσει ένα κόμμα και είναι επικεφαλής φυσικά θα τον παρακολουθώ. Αν πάει στην Αμερική, τι να παρακολουθώ; Θα βάλω ντετέκτιβ για να δω τι κάνει στη Νέα Υόρκη και στα Χάμπτονς;» αναρωτήθηκε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ένα αντιδημοκρατικό κόμμα, του οποίου ηγείτο μέχρι στιγμής. Άρα ήταν επικεφαλής σε ένα αντιδημοκρατικό κόμμα ή με το μαστίγιο τους ανάγκαζε να είναι αρκετά δημοκράτες ώστε να τους ανέχεται; Νομίζω πως για τη χώρα, η απομάκρυνση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η καλύτερη επιλογή» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι όταν τον στηρίξαμε και στηριχθήκαμε στο γεγονός ότι το παιδί αυτό ήταν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Άρα είναι 100% ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έβαλε έναν άνθρωπο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας χωρίς να τον έχει ελέγξει», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1