Site icon NewsIT

Δήμος Βερύκιος, το πιο γρήγορο εξάσφαιρο της ελληνικής TV

26.03.2016 | 17:24
Δήμος Βερύκιος, το πιο γρήγορο εξάσφαιρο της ελληνικής TV

Τείνει να εξελιχθεί στο νέο …πιστολέρο της τηλεόρασης. Βλέπετε οι καυγάδες on air, οι επιθέσεις, οι πυροβολισμοί, το ξεκατίνιασμα έχουν αναδειχθεί σε αποδοτικό σύστημα προσέλκυσης ή διατήρησης της θεαματικότητας στα κανάλια. 

Καθημερινά οι μονομαχίες, οι τιτανομαχίες (καθότι αφορά σε τιτάνες της ελληνικής TV) δίνουν και παίρνουν, όπως απαιτεί ένα σόου αλά γκρέκα, που σέβεται τον εαυτό του.
Εκείνος, όμως, που τελευταία έχει το μεγαλύτερο ταλέντο, ξεπερνά στη χρήση του… εξάσφαιρου ακόμα και τον Ρίνγκο είναι αναμφισβήτητα ο Δήμος Βερύκιος.

Κανένας δεν γλιτώνει από το καυστικό του σχόλιο, το χιούμορ, την αιχμηρή ατάκα. Ούτε άλλα αστέρια όπως η Κατερίνα Καινούριου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ακόμα ούτε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το γλωσσόφιλο με το γιο του εργολάβου, όπως είπε ο ευρηματικός Δήμος, παρότι όλες είναι στον Alpha.

Δεν γλίτωσε ούτε ο Αυτιάς που τώρα δεν είναι στον Alpha. Κανένας δεν γλιτώνει από τα πυρά του πιστολέρο Δήμου όπου κι΄ αν βρίσκεται. Κανένας; Όχι, όχι. Υπάρχει ένας. Ο αδελφικός του φίλος Δημήτρης Κοντομηνάς όπως τον αποκαλεί στην τελευταία του συνέντευξη.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version