Πέμπτη, 12 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Δημοσκόπηση GPO: Το 57,4% δηλώνει υπέρ της πρότασης μομφής στον Κασσελάκη – Καταλληλότερος ο Τσίπρας για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση GPO: Το 57,4% δηλώνει υπέρ της πρότασης μομφής στον Κασσελάκη – Καταλληλότερος ο Τσίπρας για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη, έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στο επιτελείο του καθώς περισσότεροι από τους μισούς που ρωτήθηκαν, δήλωσαν υπέρ της πρότασης μομφής ενώ η συντριπτική πλειοψηφία, θέλει για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του STAR, μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που ερωτήθηκαν, το 40% διαφωνεί και μάλλον διαφωνεί με την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη η οποία οδήγησε σε νέες εσωκομματικές εκλογές. Συμφωνεί και μάλλον συμφωνεί το 57,4%.


Επίσης, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν καταλληλότερο για αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα με 42,8% και ακολουθεί με τεράστια διαφορά ο Στέφανος Κασσελάκης με 17,9%.

Τρίτος είναι ο Σωκράτης Φάμελλος με 17,9% και ακολουθούν: Παύλος Πολάκης 7,4%, Όλγα Γεροβασίλη 4,7%, Νικόλας Φαραντούρης 2,3% και Απόστολος Γκλέτσος 1,2%.

Με αυτά και με αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση με ποσοστό 9,3% δεύτερο είναι το ΠΑΣΟΚ με 11,8% και σταθερά πρώτη η ΝΔ με 27,2%

Όλα αυτά, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ανοίξει ακόμα τα «χαρτιά» του για τις επόμενες κινήσεις του, ωστόσο έχει θέσει σε ετοιμότητα τους συνεργάτες του πανελλαδικά, ζητώντας τους μέσω zoom από τις Σπέτσες που βρίσκεται, να υπάρξει η σχετική κινητοποίηση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις