Site icon NewsIT

Δημοσκόπηση MRB: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,9% – Ντέρμπι Δούκα – Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ

02.09.2024 | 19:35
Δημοσκόπηση MRB: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,9% – Ντέρμπι Δούκα – Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ

Στιγμιότυπο από την εκλογική διαδικασία σε εκλογικό τμήμα της πόλης της Λαμίας, Κυριακή 25 Ιουνίου 2023. (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό δείχνει η νέα δημοσκόπηση της MRB για το Open αφού μεταξύ άλλων, τα στοιχεία δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα πλέον, με διαφορά 2 μονάδων από το δεύτερο, που είναι το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της MRB στην κάρτα με την πρόθεση ψήφου, φαίνεται ότι το 21,6% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα θα ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, το 10,5 απάντησε ΠΑΣΟΚ ενώ το 8,5% απάντησε ΣΥΡΙΖΑ,

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, ότι «δίπλα» στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην τέταρτη θέση βρίσκεται η «Ελληνική Λύση» με μόλις μισή μονάδα διαφορά, δηλαδή ποσοστό 8%.

Στην αναγωγή η ΝΔ φτάνει στο 27,7% ο ΣΥΡΙΖΑ το 10,9% και βρίσκεται στην τρίτη θέση ενώ το ΠΑΣΟΚ διατηρείται στο 13,4%.

«Ντέρμπι» Δούκα – Ανδρουλάκη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB στη «μάχη» για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό στο σύνολο των ερωτηθέντων, με ποσοστά 25,5% και 21,9% αντίστοιχα.

Ακολουθούν οι:
Άννα Διαμαντοπούλου με 17.5%, Παύλος Γερουλάνος με 12.6%, Νάντια Γιαννακοπούλου με 4.9, Μιχάλης Κατρίνης με 3.3% και Γιάννης Κανελλάκης με 0.9%.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version