Site icon NewsIT

Δημοσκόπηση Prorata για το debate: 6 στους 10 που παρακολούθησαν την τηλεμαχία θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ

26.09.2024 | 21:01
Δημοσκόπηση Prorata για το debate: 6 στους 10 που παρακολούθησαν την τηλεμαχία θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ

Debate των υποψηφίων για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, στην ΕΡΤ, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024. Στην τηλεμαχία συμμετείχαν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης. Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους υπέβαλαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς. (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ//EUROKINISSI

Την εμφάνιση των έξι υποψηφίων για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ στο debate των 6 υποψηφίων που έγινε την Τρίτη (24/9/24) βαθμολογεί η κοινή γνώμη στη νέα δημοσκόπηση της Prorata που παρουσίασε η τηλεόραση του Attica Tv.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι πολίτες που είδαν το dabate θεωρούν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε να διαθέτει το πιο ευκρινές σχέδιο για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας να εκφράζει τις πιο καινοτόμες θέσεις και η Άννα Διαμαντοπούλου να δείχνει τη μεγαλύτερη ηγετικότητα.

Οι ερωτηθέντες θεωρούν πιο ειλικρινή στις απαντήσεις που έδωσε τον Παύλο Γερουλάνο, εκτιμούν ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου δυσκολεύτηκε να παραμείνει ψύχραιμη, εν αντιθέσει με τον Μιχάλη Κατρίνη που θεωρούν ότι υπήρξε ο περισσότερο ψύχραιμος από τους έξι υποψηφίους.

 

 

 

 

Όσον αφορά τη σύνθεση του ακροατηρίου του debate το 63% των πολιτών που ερωτήθηκαν για τις ανάγκες της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, δήλωσαν ότι προτίθενται να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, 14% Νέα Δημοκρατία, 7% ΣΥΡΙΖΑ, 3% Νέα Αριστερά και 6% άλλα κόμματα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version