Πολιτική

Δημοσκόπηση Real Polls: Στο 3,6% καταποντίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ – 6,5% για το «κόμμα Κασσελάκη»

Κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και υπεροχή του νέου κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη στις προτιμήσεις σε σύγκριση με την Κουμουνδούρου, μετά τη διάσπαση, καταγράφεται στη νέα δημοσκόπηση της Real Polls.

Στη δημοσκόπηση της Real Polls για τον Alpha, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, η ΝΔ προηγείται με 29,7% (26,5-32,5) και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με 16,7% (14,2-19,2).

Τρίτο κόμμα ξανά το ΚΚΕ με 8,3% (6,5-10,1) όσο και η Φωνή Λογικής (6,4-10,3). Ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 7,5% (5,9-9,1), το κόμμα Κασσελάκη με 6,5% (4,8-8,2), η Πλεύση Ελευθερίας με 4,7% (3,4-6,1), ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% (2,6-4,7), το ΜέΡΑ25 με 3,4% (2,2-4,7).

Κάτω από το όριο εισόδου, με 2,9% η Νέα Αριστερά (1,9-4,1) και η Νίκη (1,6-4,5).
real

real

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 25,8% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με 13,1%.

Τρίτη η Φωνή Λογικής με 6,6%, σε απόσταση αναπνοής από το ΚΚΕ (6,5%).

Ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 5,5%, το κόμμα Κασσελάκη με 4,3%), το ΜέΡΑ25 με 3,3%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,2%, η Νέα Αριστερά με 2,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,7% και η Νίκη με 2,2%.
realΣτην ερώτηση «πιστεύετε πώς το Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε σωστά και απέκλεισε τον Στέφανο Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος;» το 72,3% απάντησε σίγουρα όχι ή μάλλον όχι.

real

real

real

real

Σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα που δημιούργησε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τα γεγονότα κατά τη διάρκειά του, αρνητικά ή πολύ αρνητικά απαντά το 83,2%.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαμάχη στη Βουλή ανάμεσα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ανδρέα Νικολακόπουλο: «Παρακρατικοί στο συλλαλητήριο» – «Αποδείχτηκαν αντιεξουσιαστές»
«Τους αστυνομικούς ποιος τους χτύπησε;» ρώτησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με εκείνη να απαντά ότι δεν είδε κανέναν τραυματία άνδρα της ΕΛΑΣ
Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Εθνική Πινακοθήκη: «Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος άρπαξε βίαια τους πίνακες και τους πέταξε στο δάπεδο» – Εικόνες από την καταστροφή των έργων
Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ - «Ξεκρέμασα τέσσερις εικόνες, βέβηλες εικόνες, δυο από αυτές μου ξέφυγαν μόλις πήγα να γυρίσω και έσπασε το τζαμάκι τους»
Εθνική Πινακοθήκη