Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2023 – Κώστας Μπακογιάννης: Ζητά debate με τον Χάρη Δούκα

Τη διεξαγωγή debate με τον Χάρη Δούκα ζήτησε ο Κώστας Μπακογιάννης ενόψει της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης για τον Δήμο Αθηναίων. 

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση debate με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ» Χάρη Δούκα ενόψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Σε σχετική ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Μπακογιάννης επισημαίνει ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί, όπως στις εθνικές εκλογές.

«Είμαστε άλλωστε δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε διαφωνώντας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτησή του. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1