Πολιτική

Δίπλα – δίπλα Καμμένος – Παπακώστα στην Σχολή Ευελπίδων [pics]

Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για την αλλαγή του κανονισμού της Βουλής έτσι ώστε να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ όπως συνέβη με το Ποτάμι, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το γεγονός ότι σήμερα στην Σχολή Ευελπίδων ο Πάνος Καμμένος και η Κατερίνα Παπακώστα κάθισαν δίπλα - δίπλα.

Το κλίμα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και την Κατερίνα Παπακώστα φαινόταν πολύ καλό όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ενώ υπήρξαν και οι στιγμές που φάνηκε να μιλούν μεταξύ τους. Και οι δυο βρέθηκαν στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στην τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του νέου Α/ΓΕΣ, Αντιστρατήγου Γεώργιου Καμπά. Ο Πάνος Καμμένος ως πρώην υπουργός Άμυνας και η Κατερίνα Παπακώστα ως προσκεκλημένη και αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Το πρωί, ο Πάνος Καμμένος έστειλε νέο μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα μέσω twitter λέγοντας ότι δεν θέλει χάρες.

Δείτε τις φωτογραφίες

kammenospapakosta

kammenospapakosta

kammenospapakosta

kammenospapakosta

kammenospapakosta

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 2
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 4