Πολιτική

Δώρα Αυγέρη: «Μαζί στη μάχη των Ευρωεκλογών» – «Δηλώνω παρούσα σε μια μεγάλη μάχη»

«Καταθέτοντας την υποψηφιότητά μου στον ISYRIZA, δηλώνω παρούσα σε άλλη μια μεγάλη μάχη του κόμματός μας, σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η Δώρα Αυγέρη για τις Ευρωεκλογές.

«Έχοντας –ως βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, αναπληρώτρια τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας– διατρέξει μια πλήρη, περιεκτική και δυναμική πορεία μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, αντλώ απ’ αυτήν το πολιτικό παράδειγμα και το οργανωτικό υπόδειγμα για μια εξίσου ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία σε ευρωπαϊκό επίπεδο» αναφέρει μεταξύ άλλων η Δώρα Αυγέρη στην ανάρτησή της για τις Ευρωεκλογές.

Και συνεχίζει:

«Από τη συμμετοχή μου στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που ερεύνησε το σκάνδαλο Novartis μέχρι την άσκηση κάθε διαθέσιμου μέσου κοινοβουλευτικού ελέγχου απέναντι στο καθεστώς ΝΔ-Μητσοτάκη, συνέβαλα στους πολιτικούς και οργανωτικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ· τόσο με την ενδυνάμωση κι ενίσχυση του αντιπολιτευτικού και προγραμματικού μας λόγου όσο και με τη διαρκή, φυσική παρουσία μου στις μάχες που δώσαμε εντός κι εκτός κοινοβουλίου.

Η στάση μου αυτή επιβραβεύτηκε με την αύξηση της εκλογικής μου επιρροής τόσο σε ποσοστό όσο και σε απόλυτο αριθμό, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εκλογική περιφέρεια, τη Β’ Θεσσαλονίκης, την οποία κάθε έμπειρος αναλυτής αναγνωρίζει ως μικρογραφία των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών της επικράτειας.
Αν, όμως, όλα τα παραπάνω συνθέτουν την εικόνα, το νόημα και την ουσία μιας επιτυχημένης κοινοβουλευτικής θητείας, είναι η σημερινή συγκυρία της πανθομολογούμενης διάβρωσης των δημοκρατικών θεσμών που με κινητοποιεί στην κατεύθυνση άλλης μιας εκλογικής μάχης· την οποία προτίθεμαι να δώσω με πνεύμα συντροφικότητας και ακατάπαυστης στήριξης της κοινής μας πορείας έως τις εθνικές εκλογές με Πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη».

Και η Δώρα Αυγέρη καταλήγει:

«Έχω επίγνωση ότι ως υποψήφια ευρωβουλευτής αλλά και ως εκλεγμένη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα μπορέσω να στηρίξω με επιτυχία την Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, προκειμένου να προστατευθεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να διαφυλαχθεί το νόημα της δικαιοσύνης στην πατρίδα μας.
Έχω επίγνωση ότι η κοινή μας προσπάθεια θα προσαυξήσει το πολιτικό μας κεφάλαιο προς στην τελική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών.
Επιθυμώ να είμαι κοινωνός αυτής της προσπάθειας και παράγοντας νίκης! Με τη νίκη!».

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή