Πολιτική

Ντόρα και Χατζηδάκης με Γιούνκερ και Κατάινεν

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γκίρκι Κατάινεν είχαν σήμερα το μεσημέρι στις τρεις οι βουλευτές της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκης στος Βρυξέλλες στο πλαίσιο των συναντήσεων που ακολουθούν με ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ενώ αργότερα στις τέσσερις είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ. Οι βουλευτές της ΝΔ συμβάλλουν και από τη δική τους πλευρά με τις επαφές τους αυτές στην πορεία των διαπραγματεύσεων ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Πολλά πάντως ακούστηκαν για το ταξίδι αυτό των βουλευτών το οποίομόπως φαίνεται έχει αρκετό εσωκομματικό παρασκήνιο. Ενώ πηγές της Συγγρού άφηναν να εννοηθεί πως ήταν πρωτοβουλία των βουλευτών, για την οποία ήταν βεβαίως ενήμερος ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ πηγές από την πλευρά της κ. Μπακογιάννη επιβεβαίωναν ότι με εντολή του προέδρου της ΝΔ πραγματοποιείται το ταξίδι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου