Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια Κατσίκη για το “άδειασμα” από ΑΝΕΛ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Tην δυσαρέσκεια του για το χθεσινό κοινοβουλευτικό «άδειασμα» που του επιφύλαξε το κόμμα του εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης,ενώ παράλληλα αποκλείει κάθε ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του ή παραίτησης από τους ΑΝΕΛ.

Ο βουλευτής μιλώντας στο «Κανάλι της Βουλής» και την εκπομπή «Πρώτη Ανάγνωση» δεν έκρυψε την δυσφορία του για τον τρόπο που οι ΑΝΕΛ τον «άδειασαν» όταν ως ειδικός αγορητής του κόμματος δήλωσε και καταψήφισε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια το άρθρο του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την δυνατότητα χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μαθητές.

Ανέφερε πως από την αλλαγή θέση του κόμματός του αισθάνθηκε αιφνιδιασμένος όπως και από το γεγονός ότι την αλλαγή στάση του κόμματος την μετάφερε στην Ολομέλεια ο Προεδρεύον Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης. Μάλιστα, είπε πως εάν γινόταν ονομαστική ψηφοφορία στο άρθρο αυτό, όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ πλην Θανάση Παπαχριστόπουλου και Ζουράρι θα την καταψήφιζαν.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε