Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Δυσαρέσκεια στη ΝΔ για Καραμανλή – Τον καλούν να πάψει να μιλά μέσω κύκλων

Δυσαρέσκεια στη ΝΔ για Καραμανλή – Τον καλούν να πάψει να μιλά μέσω κύκλων

Η προσφιλής τακτική του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να μιλά για μεγάλα θέματα μέσω συνεργατών ή κύκλων του αμφισβητείται για πρώτη φορά δημόσια από κορυφαία στελέχη της ΝΔ και μάλιστα και από υποψήφιους για την Προεδρία του κόμματος.

Η θέση που φέρεται να πήρε ο πρώην πρωθυπουργός υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη παρουσιάζοντάς τον μέσω κύκλων πάντα, ως τον εγγυητή της ενότητας της παράταξης, ενόχλησε πολλούς και είχαμε δημόσιες τοποθετήσεις γι’ αυτό. Τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Απόστολος Τζιτζικώστας αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίσθηκαν οργισμένοι με την στάση αυτή του κ. Καραμανλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και μάλιστα δεν μπορούσε τόσο να το πιστέψει λέγοντας ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στη μεταφορά των λεγομένων του Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Τζιτζικώστας από την πλευρά του αμφισβήτησε ότι υπάρχει τέτοια θέση του πρώην πρωθυπουργού και πρόσθεσε ότι αυτού του είδους οι διαρροές κάνουν κακό στην παράταξη.

«Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά το αμφισβητώ», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που μέσα από τη ΝΔ εκφράζεται ενόχληση για την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να μιλά σπάνια δημοσίως έως ποτέ και να μιλούν εξ’ ονόματός του κύκλοι, ή στενοί συνεργάτες. Και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε