Πολιτική

ΕΦ.ΣΥΝ.: Απολογητικός ο Καμμένος όταν τον πήρε τηλέφωνο ο Τσίπρας

Ο Πάνος Καμμένος είναι το πρόσωπο των ημερών μετά τις δηλώσεις του στις ΗΠΑ περί εναλλακτικού σχεδίου στο Σκοπιανό αλλά και τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα. Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αλλά φαίνεται πως της δήλωσης αυτής είχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα.

Το τηλεφώνημα που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό Άμυνας, έγινε για να του ζητήσει εξηγήσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, την Παρασκευή (12.10.2018). Και Πάνος Καμμένος τις… έδωσε.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά το τέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Πέμπτης, πως στις ΗΠΑ «έχει τυφώνα, αλλά δεν λέγεται Πάνος, λέγεται Μάικλ» ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν είχε μιλήσει με τον κυβερνητικό του εταίρο.

Αν και ο Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε αν είχε μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο, η ΕΦ.ΣΥΝ. αποκαλύπτει ότι το τηλεφώνημα έγινε και μάλιστα ο υπουργός Άμυνας ήταν και… απολογητικός προς τον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας εκείνος που αποφάσισε να σηκώσει το τηλέφωνο για να καλέσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Του ζήτησε εξηγήσεις για όσα είπε αλλά και για ποιος λόγους διαφοροποιήθηκε από την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης για το Μακεδονικό, εκθέτοντάς τη σε μεγάλο βαθμό, την ώρα μάλιστα που προετοιμάζεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα, αναφέρει η ΕΦ.ΣΥΝ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος απολογήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα. Του είπε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως δεν ήταν στις προθέσεις του να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πως όλες οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο συζητήσεων και ότι δεν παρουσιάστηκε κάτι στους συνομιλητές του με επίσημη μορφή.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή