Πολιτική

Συμφωνία: Καταψηφίζει η Αριστερή Πλατφόρμα – Τα δεδομένα για Λαφαζάνη

Ξεκάθαρη θέση απέναντι στην συμφωνία παίρνει η Αριστερή Πλατφόρμα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον για την ώρα δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η συμφωνία που “βγήκε” από την χθεσινή μαραθώνια Σύνοδο Κορυφής, έχει προκαλέσει ντόμινο αλλαγών στο κυβερνητικό τοπίο.

Η Αριστερή Πλατφόρμα, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι ξεκάθαρο πως προτίθεται να καταψηφίσει την συγκεκριμένα συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των ευρωπαίων εταίρων.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, ακόμη δεν έχει ξακαθαριστεί το ποια στάση ακριβώς θα κρατήσουν τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας, με την διευκρίνιση πως βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια του καθενός το αν θα ψηφίσει “όχι”, “παρών”, ή την επιλογή της αποχής.

Αυτό που επίσης προκύπτει είναι πως τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχει ζητηθεί η παραίτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη από το υπουργικό του πόστο.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ