Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Δεν έγινε… Λαγός και γύρισε στη φυλακή

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Με προσωρινή κράτηση στης φυλακές Κορυδαλλού αντικαταστάθηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 8:00 στο σπίτι του στο Πέραμα του Πειραιά.

Ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα: κατ’ οίκον περιορισμό και μετακίνηση μόνο για την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων στο Κοινοβούλιο και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Όπως διαπιστώθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές που είχαν και την επίβλεψη της τήρησης των περιοριστικών όρων, ο χρυσαυγίτης βουλευτής δυο φορές έφυγε από την Βουλή και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο μαζί με φιλικό του πρόσωπο, ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία τις Χρυσής Αυγής στο Πειραιά.

Μετά από αυτή την διαπίστωση ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός αντικατέστησε τους περιοριστικούς όρους με προσωρινή κράτηση στης φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί άνδρες της Ασφάλειας Αττικής να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε