Πολιτική

Δεν έγινε… Λαγός και γύρισε στη φυλακή

Με προσωρινή κράτηση στης φυλακές Κορυδαλλού αντικαταστάθηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 8:00 στο σπίτι του στο Πέραμα του Πειραιά.

Ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα: κατ’ οίκον περιορισμό και μετακίνηση μόνο για την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων στο Κοινοβούλιο και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Όπως διαπιστώθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές που είχαν και την επίβλεψη της τήρησης των περιοριστικών όρων, ο χρυσαυγίτης βουλευτής δυο φορές έφυγε από την Βουλή και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο μαζί με φιλικό του πρόσωπο, ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία τις Χρυσής Αυγής στο Πειραιά.

Μετά από αυτή την διαπίστωση ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός αντικατέστησε τους περιοριστικούς όρους με προσωρινή κράτηση στης φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί άνδρες της Ασφάλειας Αττικής να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η επόμενη ημέρα στη ΝΔ μετά την έκκληση Μητσοτάκη για ενότητα – «Φρένο» στις «δελφινομαχίες»
Η ενότητα είναι προϋπόθεση για να αντιστραφεί το κλίμα και η Ν.Δ. να ανακάμψει, ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, ο οποίος  έθεσε όλους, βουλευτές και υπουργούς, προ των ευθυνών τους
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας
Μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Αριστεράς κατά ΝΔ και Τριαντόπουλου για προανακριτική - Τι έκαναν ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Νίκη
Στην κοινή τους δήλωση-καταγγελία αναφέρουν πως αδυνατούν να καταθέσουν πορισματική έκθεση εξαιτίας της μεθόδευσης της πλειοψηφίας να μην μπει στην ουσία της υπόθεσης η Προανακριτική Επιτροπή
Συνεδρίαση προανακριτικής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο