Site icon NewsIT

Δημοψήφισμα: Εν αναμονή παρέμβασης Αβραμόπουλου

01.07.2015 | 14:02
Δημοψήφισμα: Εν αναμονή παρέμβασης Αβραμόπουλου

Παρέμβαση ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να κάνει τις επόμενες ώρες αναφορικά με το θέμα του δημοψηφίσματος και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ο Έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Οι πληροφορίες του newsit αναφέρουν ότι ο κ. Αβραμόπουλος θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό καλώντας τον να πει ναι στη διατήρηση του του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Ελλάδας και την παραμονή της στη ζώνη του ευρώ.

Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του Έλληνα Επιτρόπου ο κ. Αβραμόπουλος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους ομολόγους του στο Κολέγιο των επιτρόπων και τον πρόεδρος της Ε.Ε Ζαν Κλωντ Γιούνκερ. Ο Επίτροπος φέρεται ιδιαίτερα ανήσυχος για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις Βρυξέλλες μετά την απόφαση για δημοψήφισμα

Από εκεί και πέρα και κορυφαία στελέχη της ΝΔ βγαίνουν μπροστά στην εκστρατεία υπερ του ναι στο δημοψήφισμα. Έτσι σήμερα το απόγευμα ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονική όπου στις εφτά θα μιλήσει σε εκδήλωση στο «Holiday in» ενώ θα έχει επαφές με προέδρους ΝΟΔΕ από τη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο διάστημα ο κ. Μεϊμαράκης είχε επαφές με στελέχη των κομμάτων ευρωπαϊκού μετώπου όπως την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννημετά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο και τον βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Λυκούδη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version