Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ίσως και σήμερα η πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ίσως και σήμερα η πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Φουντώνουν οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε πρόταση μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς θεωρούν πως θα προσπαθήσει να μπλοκάρει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, προκειμένου να ψηφιστούν μέχρι την Τετάρτη τα προαπαιτούμενα μέτρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της ημέρας δεν αποκλείεται η κυβέρνηση να προχωρήσει σε πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία χτες μέσω κύκλων ξεκαθάριζε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να διευκολύνει την κυβέρνηση και να παραιτηθεί από τη θέση της.

Η πρόταση μομφής δεν αποκλείεται να κατατεθεί κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή την περίπτωση εάν κατατεθεί πρόταση μομφής θα ανασταλλούν τα καθήκοντά της και η κυβέρνηση με τον Αλέξη Μητρόπουλο να εκτελεί χρέη Προέδρου της Βουλής θα περάσει τα απαραίτητα νομοσχέδια μέχρι την Τετάρτη.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία στην Ολομέλεια την Τετάρτη, τότε η συζήτηση και η ψήφιση επί της πρότασης μομφής θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε