Δευτέρα, 8 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Λαφαζάνης: «Θα αγωνιστώ ώστε το νεο μνημόνιο να γίνει παρένθεση»

Λαφαζάνης: «Θα αγωνιστώ ώστε το νεο μνημόνιο να γίνει παρένθεση»

Την υπόσχεση ότι θα είναι παρών έδωσε ο απερχόμενος υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης στην τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Ενέργειας.

«Φεύγω αλλά θα είμαι παρών. Είναι μία στιγμή δύσκολη για μένα, αλλά η πολιτική έτσι είναι, υπάρχουν αυτές οι εναλλαγές και πρέπει να δείχνει κανείς αντοχή και στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Πρόσθεσε ότι: «Φεύγω από το υπουργείο με τις καλύτερες αναμνήσεις, φεύγω αλλά συνεχίζω να είμαι παρών στη μάχη που δίνει το κόμμα μου ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζω πλήρως την ενότητά του μέσα από τη διαφορετικότητα των απόψεων. Φεύγω διαφωνώντας βεβαίως με μία πολιτική συμφωνία που αποφάσισε η κυβέρνηση με τους λεγόμενους θεσμούς. Δεν απογοητεύομαι όμως, θα αγωνιστώ ώστε το νέο μνημόνιο να γίνει μικρή παρένθεση για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Παράλληλα, διεμήνυσε πως ο αγωγός φυσικού αερίου απο τη Ρωσία αποτελεί ενα έργο με ιδιαίτερη οικονομική,πολιτική και γεωστρατηγική σημασια το οποίο πρέπει να συνεχιστεί παρά τις πιέσεις που ασκούνται απο κύκλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών,οι οποίες δεν είδαν με καλό μάτι τη συνεργασία με τη Μόσχα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε