Πέμπτη, 1 Αυγ.
34oC Αθήνα

ypes ekloges: Live αποτελέσματα εκλογών 2015

ypes ekloges: Live αποτελέσματα εκλογών 2015

Μετά το κλείσιμο της κάλπης στις 19:00 οι εταιρείες μετρήσεων θα μεταδώσουν κοινό exit poll για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής των εκλογών 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει από τους ψηφοφόρους, έξω από τα εκλογικά κέντρα. Μετά τις 21:00 θα υπάρχει επαρκής εικόνα για τα αποτελέσματα των εκλογών 2015 από την Singular Logic. 

Τα αποτελέσματα των εκλογών 2015 θα μεταδώσουν ηλεκτρονικά οι περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας–Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων και Θεσσαλίας. Η μέθοδος είχε χρησιμοποιηθεί και στο πρόσφατο δημοψήφισμα αλλά μόνο στις τέσσερις πρώτες περιφέρειες. Όσον αφορά τις έδρες που θα λάβουν τα κόμματα, η Singular Logic έκανε γνωστό κατά την παρουσίαση στους δημοσιογράφους του συστήματος μετάδοσης των αποτελεσμάτων, ότι ασφαλές συμπέρασμα θα υπάρξει πριν από τα μεσάνυχτα, όταν θα έχει καταμετρηθεί το 50% των ψήφων της επικράτειας. Αρκεί να μην υπάρξει θρίλερ με κόμματα που να βρίσκονται στο όριο του 3%, οπότε ή ακριβής εκτίμηση θα μετατεθεί αρκετές ώρες αργότερα.

Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

 
Δείτε πως θα μεταδώσουν τα κανάλια τα Εxit Polls 
 
MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.
ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.
ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε