Πολιτική

Χαμός με Φίλη και Καμπουράκη – Οικονομέα (VIDEO)

Δεν έχει προηγούμενο ο καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα κατά την πρωινή εκπομπή του Mega με αφορμή, τι άλλο, το δημοψήφισμα.

Στο στούντιο της εκπομπής επικράτησε κυριολεκτικά χαμός όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους δυο δημοσιογράφους ότι το κανάλι όπου εργάζονται αλλά και άλλα, πως δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του “Όχι” όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του “Ναι”.

“Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση” τους είπε, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να είναι ο πρώτος που αντέδρασε λέγοντας στον Νίκο Φίλη πως “40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη”.

Αλλά ο Ν. Φίλης είχε… πάρει φόρα. “Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης”.

“Αυτό που κάνει είναι φασισμός!” είπε ο Γιώργος Οικονομέας, κατηγορώντας τον Νίκο Φίλη ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι φίλοι του. “Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι” του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε: “Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι”.

“Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του ναι και 1 υπέρ του όχι ακόμα και σήμερα 2-1 είστε! (σ.σ. στο ίδιο πάνελ ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη από τη ΝΔ και ο Παντελής Καψής από το ΠΑΣΟΚ)”.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης