Site icon NewsIT

Μέρκελ: Το πρόγραμμα λήγει τα μεσάνυχτα – Δεν γνωρίζω κάτι για νέα πρόταση

30.06.2015 | 17:40
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απαισιόδοξη εμφανίζεται η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, για την επίτευξη μιας συμφωνίας... της τελευταίας στιγμής μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαίων εταίρων, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με το Reuters, η Άγκελα Μέρκελ δήλωσε άγνοια για τυχόν νέα προσφορά από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

“Απόψε, ακριβώς τα μεσάνυχτα το πρόγραμμα λήγει. Και δεν έχω οποιεσδήποτε σοβαρές ενδείξεις για οτιδήποτε άλλο” δήλωσε συγκεκριμένα η Μέρκελ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου.

“Πέρα από αυτό, είναι ξεκάθαρο οτι δεν θα κλείσουμε τα κανάλια επικοινωνίας μετά τα μεσάνυχτα απόψε. Αυτό σημαίνει ότι η πόρτα παραμένει ανοικτή για συνομιλίες αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα από αυτό”, συνέχισε η γερμανίδα καγκελάριος.

Κληθείσα να απαντήσει σχετικά με το εάν είναι ενήμερη για μία προσφορά της τελευταίας στιγμής στην Ελλάδα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η Άγκελα Μέρκελ απάντησε: “Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι η τελευταία προσφορά από τον Κομισιόν για την οποία γνωρίζω, είναι αυτή της Παρασκευής της προηγούμενης εβδομάδας”.

Πηγή: reuters.com

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version