Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Οχετός Σαρκοζί κατά Τσίπρα: Ανεύθυνος, κάνει τα ίδια με τον Παπανδρέου

Οχετός Σαρκοζί κατά Τσίπρα: Ανεύθυνος, κάνει τα ίδια με τον Παπανδρέου

Απίστευτες εκφράσεις κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, μιλώντας για ανευθυνότητα, κυνισμό και δημαγωγία μετά την απόφασή του να εξαγγείλει δημοψήφισμα!

Από τη Μαδρίτη όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη μετά από πρόσκληση του πρώην πρωθυπουργού της Ισπανίας Χοσέ Μαρία Αθνάρ, ο Σαρκοζί ζήτησε από την Ευρώπη να μην υποχωρήσει έναντι της ελληνικής κυβέρνησης γιατί “το ζήτημα δεν είναι πλέον πώς να σωθεί η Ελλάδα, αλλά πώς να σωθεί η ευρωζώνη”.

“Αν η Ευρώπη, το ευρώ δώσει την εντύπωση ότι υποχωρεί, τότε θα παρασύρει την αξιοπιστία ολόκληρου του ευρωπαϊκού συστήματος”, είπε ο Σαρκοζί και συνέχισε με προσωπική επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό.

“Με την ανευθυνότητα του πρωθυπουργού της, η Ελλάδα ανέστειλε η ίδια τη συμμετοχή της στην ευρωζώνη”, υποστήριξε ο Νικολά Σαρκοζί. “Οποίος κυνισμός, οποία δημαγωγία, οποία ανευθυνότητα”, πρόσθεσε αναφερόμενος στην προκήρυξη δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

Θυμήθηκε επίσης τις Κάννες και τον Γιώργο Παπανδρέου, ο προηγούμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας που είχε προκηρύξει δημοψήφισμα. “Μαζί με τη Μέρκελ είχαμε αποτρέψει τον Παπανδρέου”, είπε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε