Τρίτη, 30 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ειρωνικό σχόλιο Κασσελάκη για υποκλοπές: Παροτρύνω τον πρωθυπουργό να επαναφέρει άμεσα τον Γρηγόρη Δημητριάδη

Ειρωνικό σχόλιο Κασσελάκη για υποκλοπές: Παροτρύνω τον πρωθυπουργό να επαναφέρει άμεσα τον Γρηγόρη Δημητριάδη

«Να αποκαταστήσει μία μεγάλη αδικία και να συνεχίσουν το κοινό τους έργο. Με μπέρδεψε ο κ. Μητσοτάκης, όταν τον ”παραίτησε” και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Εύχομαι και στους δύο καλή ακρόαση», το καυστικό σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης των υποκλοπών από τον Άρειο Πάγο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μία καυστική ανάρτηση στο X (πρώην Twitter)  σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο τις υποκλοπές.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δημητριάδη, που θεώρησα ότι «υπήρξε εμπλεκόμενος» στο σκάνδαλο ΕΥΠ-Predator. Η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψε ο κ. Μητσοτάκης, όταν τον «παραίτησε» και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη», αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και προσθέτει δηκτικά: «Παροτρύνω τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει άμεσα τον κ. Δημητριάδη στο Μαξίμου για να αποκαταστήσει μια μεγάλη αδικία και να συνεχίσουν το κοινό τους έργο. Εύχομαι και στους δύο καλή ακρόαση».

Νωρίτερα ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε σχετική δήλωση, ότι «η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε, αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή. Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ.Γ. του πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών. Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις