Πολιτική

Είχαν ξεχάσει τον Μπουτάρη στην ΔΗΜΑΡ!

Παρ΄ολίγον να τιναχθεί στον αέρα η επίσκεψη του Φώτη Κουβέλη στην 78η ΔΕΘ, καθώς ένα 24ωρο πριν από την επίσκεψη που ξεκινά σήμερα το απόγευμα σήμανε συναγερμός στην Αγίου Κωνσταντίνου. Γιατί; Είχαν ξεχάσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη!

Ο λόγος; Το αρχικό πρόγραμμα της επίσκεψης που είχε μάλιστα δημοσιοποιηθεί δεν περιελάμβανε συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, μια συνάντηση που θα είχε ιδιαίτερη σημασία στο πλάισιο του διαλόγου που αναπτύσσεται για την κεντροαριστερά.

Αντιθέτως είχε κανονιστεί ραντεβού με τον Γιάννη Μυλόπουλο για τον οποίο στελέχη της Αγ. Κωνσταντίνου δεν τρέφουν και τα καλυτερα αισθήματα αφενός γιατί ο πρύτανης είναι γνωστός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου και είχε πρωτοστατήσει στον αγώνα κατα του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ, αλλά και γιατί εσχάτως όπως λέγεται φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τελικά υπήρξαν οι απαραίτητες συνεννοήσεις και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα συναντηθεί με τον κ. Μπουτάρη απόψε στις 8 στο δημαρχείο της πόλης ενώ αύριο ο δήμαρχος Θεσαλονίκης θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα συναντηθεί η ομάδα των 5 μεταρρυθμιστών δημάρχων (Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων, Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Δημαράς, δήμαρχος Πατρέων, Πάνος Σκοτινιώτης, δήμαρχος Βόλου και Φίλιππος Φίλιος, δήμαρχος Ιωαννιτών) προκειμένου να συζητήσουν τις αλλαγές που σκοπέυει να προωθήσει η κυβέρνηση στο εκλογικό σύστημα των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φώτη Κουβέλη στη Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

– Στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με νέους αγρότες, στην αίθουσα της Αντιδημαρχίας Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης, (Αγγελάκη 13)
– Στις 7:15 μ.μ. θα συναντηθεί με εργαζόμενους της ΕΡΤ.
– Στις 8 μ.μ. θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο Δημαρχείο
– Αμέσως μετά θα μιλήσει σε συνάντηση φίλων και μελών της ΔΗΜΑΡ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (ισόγειο),με θέμα: «Η συγκρότηση του προοδευτικού πόλου και η διέξοδος από την κρίση”

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

– Στις 11 π.μ. θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της HELXPO-ΔΕΘ.
– Στις 12 θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα C του συνεδριακού κέντρου της ΔΕΘ «Ν. Γερμανός».
Στις 18:00 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ανδρέας Μαραθιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Π. Καμμένος ζήτησε από τη ΔΕΘ χώρα χωρίς μνημόνια και χαμηλή φορολογία

Οι επτά προτάσεις του ΣΕΒ για την οικονομία

«Κύριε Σαμαρά ο πατέρας μου αυτοκτόνησε, για ποιο πλεόνασμα μιλάτε;»

Θύελλα στο διαδίκτυο από τις φωτογραφίες των διαδηλωτών της ΔΕΘ με τα χέρια πίσω από το κεφάλι! (ΦΩΤΟ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Δύσκολη η επούλωση των τραυμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον «τυφώνα» Κασσελάκη - Υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών το κόμμα
Καμία εντυπωσιακή εξέλιξη στο θέμα των συνεργασιών ή των προσχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διορθωτικές κινήσεις του κόμματος για να βελτιώσει την δημοσκοπική εικόνα του
Σωκράτης Φάμελλος
Επιτυχής η πρώτη δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης ETCS στα τρένα, παρουσία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Η σημερινή δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης, που παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφορούσε περιπτώσεις υπέρβασης ορίου ταχύτητας και παραβίασης κόκκινου σηματοδότη
Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης 3
«Καμία συμφωνία για τυπική ή άτυπη αναστολή του διαλόγου με την Τουρκία» δηλώνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης
«Πάγια εθνική θέση η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τη συγκεκριμένη και μόνο διαφορά» υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών για το θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης