Πολιτική

Εκδήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας στις 5 Ιουλίου στον Λυκαβηττό

Υπερασπιζόμαστε την δημόσια περιουσία και ξεκινάμε με την υπεράσπιση του θεάτρου του Λυκαβηττού, που έπρεπε να αποτελεί κοιτίδα ζωντανής δημιουργίας και παραμένει κλειστό από το 2008, σημειώνει σε ανακοίνωση της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την ένταξη του χώρου στο υπερταμείο.

«Αν δεν το υπερασπισθούμε», προσθέτει, «θα πέσει στα χέρια των αετονύχηδων». Αλλά δεν θα αφήσουμε το έγκλημα να συντελεστεί. Στις 5 Ιουλίου θα βρεθούμε στον περιβάλλοντα χώρο του θεάτρου ,για να πούμε ″ΌΧΙ″ στο ξεπούλημα του Θεάτρου Λυκαβηττού.
Θα είμαστε πολλοί, εκεί αναφέρει, από τον χώρο των κινημάτων και των πρωτοβουλιών, που δεν εκχωρούμε τη ζωή, την πατρίδα μας, ούτε και το ″ΌΧΙ″ μας.
Στην ανακοίνωση, γίνεται αναφορά στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και δηλώνετε ότι «ένα χρόνο μετά την ιστορική καταγραφή του ″ΌΧΙ″ μας, δεν κάνουμε ούτε επετειακές εκδηλώσεις, ούτε μνημόσυνα: διεκδικούμε το περιεχόμενο του ″ΌΧΙ″ και ξεκινάμε έναν ανυποχώρητο αγώνα, ώστε το ″ΌΧΙ″ να γίνει πράξη. Αντιστεκόμαστε σε κάθε πράξη που ακυρώνει αυτό το ″ΌΧΙ″».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1