Πολιτική

Εκλογές 2014: φοβάται την αποχή ο Σ. Θεοδωράκης

Για σχέδιο της κυβέρνησης ώστε να μην ψηφίσουν πολλοί πολίτες στις ευρωεκλογές έκανε λόγο ο Σ. Θεοδωράκης λέγοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που οι εκλογές για την ευρωβουλή τοποθετήθηκαν την δεύτερη και όχι την πρώτη Κυριακή.

Μόνο οι κομματικοί στρατοί και όσοι έχουν λάβει τις αποφάσεις του θα επανέλθουν στην κάλπη τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών και όχι οι αναποφάσιστοι υποστήριξε ο Σ. Θεοδωράκης μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ.
Ο στόχος του Ποταμιού είναι τρίτη θέση στις εκλογές ώστε να μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα και τις εξελίξεις, δήλωσε ο Σ. Θεοδωράκης, λέγοντας ότι με ένα ποσοστό της τάξης του 5% κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.
“Στο DNA των ανθρώπων του Ποταμιού είναι η συνεργασία” επανέλαβε ο Σ. Θεοδωράκης τονίζοντας ότι οι πολίτες πρέπει να θυμώσουν με αυτούς που θέτουν διλήμματα και τους «καλούν μονίμως να ψηφίσουν για κάτι άλλο. Το μέλλον ανήκει στις συνεργασίες όπως τονίζει το Ποτάμι.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Δύσκολη η επούλωση των τραυμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον «τυφώνα» Κασσελάκη - Υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών το κόμμα
Καμία εντυπωσιακή εξέλιξη στο θέμα των συνεργασιών ή των προσχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διορθωτικές κινήσεις του κόμματος για να βελτιώσει την δημοσκοπική εικόνα του
Σωκράτης Φάμελλος 2
Επιτυχής η πρώτη δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης ETCS στα τρένα, παρουσία του Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Η σημερινή δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης, που παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αφορούσε περιπτώσεις υπέρβασης ορίου ταχύτητας και παραβίασης κόκκινου σηματοδότη
Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης 3