Πολιτική

Εκλογές 2014: Περιοδεία Μώραλη στις γειτονιές του Πειραιά

Στην πλατεία Απόλλωνος, στον οδό Πειραιώς βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Η περιοχή η οποία θα έπρεπε να αποτελεί «κόσμημα», καθώς βρίσκεται στα όρια του Δήμου και είναι το σημείο εισόδου της πόλης από την Αθήνα, αποτελεί ένα από τα πιο εγκαταλειμμένα σημεία του Πειραιά με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν την αγανάκτηση τους στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μώραλη.

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης βρέθηκε στην περιοχή της Σούδας, όπου συνομίλησε με κατοίκους για το θέμα της ΧΡΩΠΕΙ και επανέλαβε τη δέσμευση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για εκτεταμένες αναπλάσεις πρασίνου και αναψυχής στο χώρο.

Νωρίτερα ο κ. Μώραλης περπάτησε στη λαϊκή αγορά των Καμινίων και επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ της περιοχής, όπου παρουσίασε στα μέλη του, το πρόγραμμα του συνδυασμού για την τρίτη ηλικία.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ