Παρασκευή, 2 Αυγ.
27oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Ο Τσίπρας, τα αστεία και η στήριξη Ολάντ

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

– Τον Αύγουστο ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον Ολάντ πως θα προσφύγει σε εκλογές,
– “Προχώρα, σε στηρίζω” του είπε ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος φέρεται να του επισήμανε να μην περιμένει ανάλογη στάση από την Άνγκελα Μέρκελ
– Οι χαλαρές στιγμές και οι συζητήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Τα καλύτερα λέγονται όταν κλείνουν οι κάμερες. Έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας φύλαξε τις… ειδήσεις για αργότερα. Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε με νέους και νέες σε γνωστό στέκι στο Μοναστηράκι.

Σε πηγαδάκι με πολιτικούς συντάκτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να ήταν… αποκαλυπτικός!

Ο τέως πρωθυπουργός εκμυστηρεύτηκε πως τον Αύγουστο, που συναντήθηκε με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, του αποκάλυψε πως σκέφτεται να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, γιατί “δεν βγαίνει”. Μάλιστα ο κ. Ολάντ του είπε πως θα έχει τη στήριξή του, αλλά όταν ο Αλέξης Τσίπρας τον ρώτησε αν θα τον στηρίξει και η Άνγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος φέρεται να του απάντησε: “Θα διαφωνήσει, γιατί θέλει τους δικούς της”.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε χαλαρή διάθεση και… κέφια. Φάνηκε από νωρίς όταν μόλις κάθισε κάποιος του είπε πως οι θαμώνες του μαγαζιού περιμένουν να τους κεράσει καφέ και εκείνος απάντησε ότι… δεν θα τον αφήσει ο Σόιμπλε αλλά και πως αν επρόκειτο να κεράσει, αυτό θα ήταν τσίπουρο ή μοχίτο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε