Site icon NewsIT

Εκλογές 2015: Διάψευση από Νικολούδη για εμπλοκή στην υπόθεση Μητρόπουλου

30.08.2015 | 18:58
Εκλογές 2015: Διάψευση από Νικολούδη για εμπλοκή στην υπόθεση Μητρόπουλου

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Ε. Νικολούδης δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση», αναφέρει το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για τα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο του κ. Νικολούδη εκδίδεται λίγες ώρες μετά τις αναφορές του Αλέξη Μητρόπουλου με την επίκληση του ονόματος του κ. Νικολούδη ως του προσώπου που γνωρίζει ποιο κυβερνητικό στέλεχος ζήτησε από τον οικονομικό εισαγγελέα να διαβιβάσει φάκελο αίτησης άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου.

Νωρίτερα, σε ανάλογη δήλωση προέβη και ο Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Μητρόπουλου.

Μετά τα όσα ακούστηκαν περί εμπλοκής του στο αίτημα άρσης ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου, ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε πως ουδέποτε μεσολάβησε για κάτι τέτοιο και αναφέροντας πως δεν έχει καν γνώση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σε δήλωσή του ο κ. Σπίρτζης αναφέρει πως: «Επειδή ακούστηκε το όνομά μου θέλω να δηλώσω ότι ποτέ στην πορεία μου δεν δίστασα να συγκρουστώ επάνω στο τραπέζι όσο και δημόσια με συγκεκριμένα συμφέροντα, με ΜΜΕ, με ανθρώπους που σπεκουλάριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συντρόφους μας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version