Πολιτική

Εκλογές 2015 – Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου κατά… πάντων! “Η οργή του Ανδρέα έρχεται!”

- Ανήμερα της 41ης επετείου του ΠΑΣΟΚ η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου απειλεί... θεούς και δαίμονες!
- Απειλεί με αποκαλύψεις μετά τις εκλογές - Τα καρφιά για τον Γιώργο Παπανδρέου
- "Θα παρουσιάσω τη στάση όλων των πρωταγωνιστών της μετά Ανδρέα εποχής"
- Γράφει για "μοναδικά ντοκουμέντα, που θα μας απαλλάξουν από τους καταχραστές των αγώνων, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην παρακμή"
- Διαβάστε όλο το post της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου στο Facebook

Ανήμερα της συμπλήρωσης 41 ετών από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα που έμελλε να κυβερνήσει τον τόπο για σχεδόν 30 χρόνια και πλέον βιώνει την παρακμή, η χήρα του ιδρυτή του ρίχνει… βόμβες και απειλεί τους διαδόχους του με αποκαλύψεις και ντοκουμέντα.

Με ένα post στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου προαναγγέλλει πως… “η οργή του Ανδρέα έρχεται” και μάλιστα με κεφαλαία για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον γραπτό της λόγο.

Προαναγγέλλει επίσης ότι μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου “θα παρουσιάσω την πολιτική του παρακαταθήκη, την στάση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και όλων των πρωταγωνιστών της μετά Ανδρέα εποχής, καθώς και μοναδικά ντοκουμέντα, που θα μας απαλλάξουν από τους καταχραστές των εθνικών και λαϊκών αγώνων, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην παρακμή”.

Σύμφωνα με τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου “η γραμμή του Ανδρέα παραβιάστηκε βάναυσα από τους επιγόνους του. Για παράδειγμα, η θέση του για την μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων. Αλλά και η συνολική μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε νεοφιλελεύθερο κόμμα του συστήματος”.

Καλεί δε τους… “ένοχους διαχειριστές του συστήματος” να “ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό (…) και να παραιτηθούν των πολιτικών αξιωμάτων τους”.

“Ο νέος ιστορικός κύκλος θα ανοίξει με ξεκάθαρες μνήμες απολογισμό και ατομικές ευθύνες”, καταλήγει!

 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου τις 3 Σεπτέμβρη το 1974 παρουσίασε την διακήρυξη του Κινήματος, ένα διαχρονικά επίκαιρο κείμενο, πρ…

Posted by Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου on Thursday, 3 September 2015

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή