Πολιτική

Εκλογές 2015 – Ένα ψάρι που (δεν) το έλεγαν ΚΚΕ

"Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου" είναι το σύνθημα στο τελευταίο σποτ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστής του σποτ ένα… χρυσόψαρο, που κολυμπάει μέσα στη γυάλα του όσο ακούγονται τα ονόματα του Αλέξη Τσίπρα, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Πάνου Καμμένου, της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη να ψηφίζουν “ναι” στο τελευταίο Μνημόνιο.

Όσο ακούγονται τα ονόματα, τόσο το ψάρι… βγαίνει από τη γυάλα του. Μέχρι που βγαίνει και φεύγει και “πέφτει” το σύνθημα: “Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Σισμανόγλειο με αφορμή ανάρτηση TikToker - «Ευχαριστώ όποιον αναδεικνύει προβλήματα»
«Έχουμε και πολλές καλές εικόνες να δείχνουμε που με την εξέλιξη και ολοκλήρωση των έργων που τώρα κάνουμε ταυτόχρονα σε 93 Νοσοκομεία, αλλάζουν πρόσωπο»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Είμαι αθώος - Να ελεγχθώ από την τακτική δικαιοσύνη» - Όλο το υπόμνημα Τριαντόπουλου στην Προανακριτική - Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώην υπουργός καταθέτει στην Προανακριτική μέσω υπομνήματος - Με το εξώδικο η κα Καρυστιανού καλεί ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό
Συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής