Site icon NewsIT

Εκλογές 2015 – Λαφαζάνης – Ζωή “καρφώνουν” Τσίπρα: Θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος

08.09.2015 | 15:02
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

"Ο Αλέξης Τσίπρας έριξε την κυβέρνηση. Επέλεξε να κάνει εκλογές - εξπρές για να αιφνιδιάσει εμάς και το λαό, αλλά τελικά θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος", δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Λαϊκής Ενότητας. Για ασυνέπεια έκανε λόγο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, "φωτογραφίζοντας" τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

“Η Λαϊκή Ενότητα θα λειτουργήσει ως ανάχωμα στη μνημονιακή λαίλαπα”, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να τον κατονομάσει: “Στόχος μας είναι να αναγνωριστεί αυτό που λείπει, αυτό που κάποιοι ξέχασαν γρήγορα. Λείπει η συνέπεια”, τόνισε.

“Το ΚΚΕ μας έχει αναδείξει σε κύριο αντίπαλό της σε αυτήν την εκλογική μάχη και είναι λυπηρό αυτό”, τόνισε ο κ. Λαφαζάνης ξεκαθαρίζοντας πως για τη Λαϊκή Ενότητα μοναδικός “εχθρός” είναι το μνημόνιο.

Μιλώντας για το εγχείρημα της Λαϊκής Ενότητας, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για μια ελπίδα που ζωντανεύει “στην οποία κάποιοι έριξαν λάσπη για να την εξαφανίσουν. Αυτή η ελπίδα θα αναζωπυρωθεί”.

Στη συνέχεια μίλησε για …κάποιους που καλό θα ήταν όταν νιώθουν κουρασμένοι να δίνουν τη σκυτάλη σε αυτούς που δεν κουράστηκαν και που “συνεχίζουν να αγωνίζονται”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version