Πολιτική

Εκλογές 2015 – Μεϊμαράκης: «Ο Τσίπρας δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο»

Άνοιγμα σε συνεργασίες ενόψει εκλογών έκανε και πάλι ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Μπροστά μας έχουμε τρία χρόνια ωφέλιμα, χωρίς εκλογές, που προσφέρονται για συνεργασίες.

Είπε ακόμα ότι η ΝΔ έχασε τις εκλογές επειδή ο λαός είχε να διαλξει ανάμεσα στα πεπραγμένα και σε ένα “συννεφάκι” του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε ότι η ΝΔ έκανε κοινωνική πολιτική με πλεόνασμα ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κοινωνική πολιτική με δανεικά.

Αναφερόμενος στο Ασφαλιστικό, είπε ότι η λύση του βρίσκεται στις νέες θέσεις εργασίας.

«Τα προβλήματα της χώρας δεν είναι Aριστερά ή Δεξιά», είπε ακόμα και πρόσθεσε: «Η ΝΔ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα και η κυβέρνηση να έχει βασικό κορμό τη ΝΔ».

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα είπε ότι όταν αναφέρθηκε στην ορολογία «αυτοφωράκιας» δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν. Είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται πολύ σ’ εμάς που ασκούμε την δικηγορία, είπε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας δεν την ξέρει γιατί δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του. Δεν έχει κολλήσει κανένα ένσημο».

Είπε ακόμα ότι ο κ. Τσίπρας από απειρία πήγε στην Κίνα και στην Ρωσία και ζητούσε λεφτά χάνοντας χρόνο, ενώ δεσμεύθηκε ότι ως πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να συνεννοηθεί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις. «Θα καλέσω τον κ. Τσίπρα σε εθνιή ομάδα διαπραγμάτευσης ασχέτως αν συμμετέχει στην κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις καταγγελίες Καμμένου είπε οτι είναι βρώμικη δουλειά και μαύρη επίθεση οι καταγγελίες αυτές μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης