Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Ο συνεργάτης του Μεϊμαράκη που ήθελε χάρη από τον… Τσίπρα

Εκλογές 2015: Ο συνεργάτης του Μεϊμαράκη που ήθελε χάρη από τον… Τσίπρα

Στους διαδρόμους της ΕΡΤ, λίγο πριν από το debate των πολιτικών αρχηγών, ο Νίκος Καραχάλιος, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είχε έναν σύντομο διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα για τα… μάτια του Νίκου Παππά.

Ο κ. Καραχάλιος ήταν μεταξύ των συνεργατών του προέδρου της ΝΔ που τον συνόδευσαν στο Ραδιομέγαρο για την τηλεμαχία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Παππάς ήταν, όπως πάντα, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Η ατμόσφαιρα χαλαρή ακόμα, αφού δεν είχε ξεκινήσει καν το debate, και ο Νίκος Καραχάλιος εκμεταλλεύθηκε την καλή διάθεση του κ. Τσίπρα για να του… ζητήσει μια χάρη.

Τον διάλογο των δυο ανδρών αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης.

“Πρόεδρε, μετά τις εκλογές θα με αφήσεις να πάρω τον Νίκο (Παππά) για να κάνουμε καμιά βουτιά, αφού ούτε που προλάβαμε να καταλάβουμε καλοκαίρι;”, είπε ο Νίκος Καραχάλιος.

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα ήρθε… αυθόρμητα: “Να τον πάρεις και να πάτε όπου θέλετε…”. Και ο συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επέμεινε: “Να τον πάρω, πρόεδρε, και στο δικό μου νησί;”. “Να τον πάρεις όπου θέλεις, έχεις ελευθέρας…”, ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα.

Όσο για το… νησί του κ. Καραχάλιου; Η Μύκονος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε