Site icon NewsIT

Εκλογές 2015 – Όλα τα ευτράπελα… μαζεμένα! Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί

20.09.2015 | 18:21
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI

ΦΩΤΟ - EUROKINISSI

Μία ημέρα γεμάτη απρόοπτα! Ψηφοδέλτια που έλειπαν, καμπάνες την ώρα της ψήφου, αιχμές για προδοσία και μικρά παιδιά! Οι πολιτικοί αρχηγοί ψήφισαν και σας παρουσιάζουμε όλα όσα συνέβησαν ανήμερα των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε και πάλι το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη, όπου για ακόμη μία φορά επικράτησε το… αδιαχώρητο από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους.



Την πεποίθηση ότι ο λαός θα δώσει με τις εκλογές εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτικής, εντολή για ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας, εξέφρασε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μεγάλος του αντίπαλος και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ψήφισε στο Μαρούσι και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των εκλογών.

Συνοδεύονταν από τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ενώ στο 1ο Γενικό Λύκειο στο Μαρούσι υποδέχτηκαν φίλοι του κομματός του για μια χειραψία αλλά και για να ακούσουν από κοντά τις δηλώσεις του.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος ψήφισε στη Νέα Ιωνία και μάλιστα εκεί υπήρχε “άρωμα” καταγγελιών, αφού με τηλεφώνημά του στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας
ζήτησε να είναι ελεύθερα τα διόδια σε όλη τη χώρα, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Δείτε εδώ όλα όσα προηγήθηκαν κατά την ψήφο του Δημήτρη Κουτσούμπα

Που είναι τα ψηφοδέλτια… οέο;

Ο αρχηγός του Ποταμιού, είχε ίσως το απρόοπτο της ημέρας!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ψήφισε στα Χανιά με τις τηλεοπτικές κάμερες να ”πιάνουν” το απρόοπτο της διαδικασίας…

Ποιο ήταν αυτό; Ο κ. Θεοδωράκης προσήλθε στο εκλογικό του τμήμα ενω αφού μπήκε στο παραβάν βγήκε ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα!

Ο λόγος ήταν ότι δεν του είχαν δώσει ψηφοδέλτιο του Ποταμιού, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού βγήκε την πρώτη φορά από το παραβάν και χαμογελώντας ενημέρωσε ότι δεν του έχουν δώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του το οποίο και μόλις πήρε στα χέρια του, ξαναμπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει.

Δείτε εδώ βίντεο με το απρόοπτο του επικεφαλής του Ποταμιού

Τα ευτράπελα, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί!

Ένα παρόμοιο περιστατικό με αυτό του Σταύρου Θεοδωράκη είχε και η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία μπήκε στο παραβάν για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, χωρίς να της έχουν δώσει το ψηφοδέλτιο του… ΠΑΣΟΚ!

Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε εξερχόμενη του σχολείου στη Νέα Ιωνία όπου ψήφισε η Φώφη Γεννηματά

Χειροκροτήματα και… αιχμές από το “στρατόπεδο” της Λαϊκής Ενότητας

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας από την πλευρά του, ψήφισε… καταχειροκροτούμενος!

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, περί ου ο λόγος, έφτασε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Κυριακής των εκλογών στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού.

Τον συνόδευαν φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, που μάλιστα τον καταχειροκρότησαν όταν έριξε την ψήφο του, με τον ίδιο να δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Παράλληλα, στα Εξάρχεια άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας πως οι νέες γενιές γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί που δεν τους πρόδωσαν.

Η κ. Κωνσταντοπούλου προσήλθε χαμογελαστή με τα πόδια στο 5ο γυμνάσιο Αθήνας (Εμμανουηλ Μπενακη και Αραχωβης), στα Εξάρχεια και ψηφίζοντας είπε “στο τέλος των μνημονίων”.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και εδώ όσα δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Προβλέψεις και… μαυροντυμένοι με Λεβέντη – Καμμένο!

Ο Πάνος Καμμένος ψήφισε σε χωριό του Ηρακλείου με τις τηλεοπτικές κάμερες πάντως να μην εστιάζουν μόνο σε εκείνον…

Στο 72o εκλογικό τμήμα Λαρανίου του δήμου Γόρτυνας ψήφισε λίγο μετά τις 09.00 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πανος Καμμένος, ο οποίος προσήλθε στην κάλπη αφού πρώτα συνομίλησε με τους εκλογικούς αντιπροσώπους για την ομαλότητα της διαδικασίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίστηκε σίγουρος για είσοδο της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή που θα προκύψει μετά τις σημερινές εκλογές.

Στο Περιστέρι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έφτασε λίγο πριν τις 12.00 συνοδευόμενος από φίλους και συνεργάτες και εξέφρασε την αισιοδοξία του, όχι απλώς για είσοδο του κόμματός του στη βουλή, αλλά και για ένα ποσοστό που θα προκαλέσει αίσθηση. Δείτε εδώ όλα όσα είπε ο Βασίλης Λεβέντης

Οι ψήφοι των πρώην πρωθυπουργών

Στην Πύλο μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο, βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς για να ασκήσουν μαζί το εκλογικό τους δικαίωμα.

Πατέρας και γιος βρέθηκαν πολύ νωρίς στο εκλογικό τμήμα.

Εξερχόμενος ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: “Οι Έλληνες έμαθαν τώρα την αλήθεια. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια. Ξέρουμε τι ψηφίζουμε”. Δείτε φωτογραφίες εδώ

Ένας ακόμη πρώην πρωθυπουργός και μάλιστα από την ίδια παράταξη, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 310ο εκλογικό τμήμα στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης. Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 08.00 το πρωί και τον υποδέχτηκαν φίλοι και συνεργάτες.

Ο πρώτος που τον χαιρέτησε ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που τον περίμενε από τις 07.00 το πρωί, ωστόσο και εκεί υπήρχε ένα… αξιοπερίεργο σκηνικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το παραβάν του Μπουτάρη, οι συγγενείς του Βενιζέλου και το ξύλο του Απόστολου Γκλέτσου!

Στο 2ο Εκλογικό Τμήμα, στο σχολικό συγκρότημα «Σκεπάρνη» στους Αμπελόκηπους ψήφισε στις 12:20 ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ο ελληνικός λαός, αυτό που ψάχνει κι αυτό που του αξίζει, θα το βρει μέσα από τη δική του προσπάθεια, τη δική του δουλειά και μέσα από την ενότητά του. Όλες οι έρευνες λένε πως ο λαός θέλει συστράτευση, συσπείρωση όλων των δημιουργικών εθνικών δυνάμεων. Και ελπίζω αυτό να διασφαλιστεί σήμερα». Δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε

Πριν αναχωρήσει ο Δήμαρχος Θεσαλονίκης, Μπουτάρης, συμπλήρωσε τα δικά του προγνωστικά για το αποτέλεσμα των εκλογών, σε έναν πίνακα που έχουν φτιάξει τεχνικοί τηλεοπτικών σταθμών και δημοσιογράφοι, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το “ατύχημα” με το παραβάν! Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σε αστυνομικό τμήμα κατέληξαν ο Απόστολος Γκλέτσος και Νίκος Λαμπρούτσος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από επεισόδιο!

Ένταση επικράτησε στο εκλογικό τμήμα της Στυλίδας όπου πήγε να ψηφίσει ο δήμαρχος και πρόεδρος του κόμματος “Τελεία“, Απόστολος Γκλέτσος. Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version