Site icon NewsIT

Εκλογές 2015 – Spiegel: Λοιπόν, καλή τύχη κ. Τσίπρα

29.12.2014 | 19:59
Εκλογές 2015 – Spiegel: Λοιπόν, καλή τύχη κ. Τσίπρα

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού "επιτίθεται" ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο ακόμη και για χρεοκοπία...

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel, στην ηλεκτρονική του έκδοση, “καλωσορίζει” τον Αλέξη Τσίπρα στο γνωστόπινγκ-πονγκ δημοσιευμάτων για την Ελλάδα και την κρίση στην Ευρωζώνη. Λίγες μόλις ώρες μετά την αποτυχημένη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το περιοδικό Spiegel κάνει μία αναφορά στις επιλογές που έχει μπροστά του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι οι Γερμανοί θεωρούν την Ελλάδα ήδη χρεοκοπημένη χώρα, και με ένα λογοπαίγνιο επισημαίνουν ότι η αλήθεια κάποια στιγμή έρχεται στην επιφάνεια: Η Ελλάδα είναι πρακτικά χρεοκοπημένη, επισημαίνεται στο άρθρο, και αυτό θα φανεί άμεσα, σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Το άρθρο μάλιστα επισημαίνει ότι σε πρίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και “διακοπής” της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, τότε η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει την τύχη της στα χέρια της: Δε θα φταίνε πλέον Η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και ο Ντράγκι, αλλά η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει πλέον μόνη της για την τύχη της, επισημαίνει το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version