Πολιτική

Εκλογές 2015: Τελικά… μέσα ο Μητρόπουλος! Το sms στον Αλέξη Τσίπρα!

Μέσα - έξω, μπρος - πίσω και τελικά... στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος υποχώρησε και μετά την χθεσινοβραδινή του επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, του έστειλε sms λέγοντάς του ότι αποδέχεται την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές!

Το θρίλερ με την συμμετοχή του Αλέξη Μητρόπουλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τέλος!

Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε χθες να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κ. Μητρόπουλου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει ο πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης.

Επίθεση και τελικά… υποχώρηση!

Το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον skai εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο μάλλον το… ξανασκέφτηκε και τελικά δέχεται την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο!

Μάλιστα αυτή η αποδοχή ήρθε με… sms στον πρώην πρωθυπουργό!

Είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή κοινωνία ώρα mega: “Εξέφρασα την παραδοξότητα ότι έχοντας εκλεγεί ως πρώτος στην Περιφέρεια είναι παράδοξο να τοποθετηθώ αλλά όταν έκανα αυτή τη δήλωση είχα ήδη στείλει μήνυμα στην ηγεσία.

Το μήνυμα αυτό ανέφερε: “Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σας τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος“.

Θεωρώ ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό το εγχείρημα από τότε που μπήκα να δω που θα βγει, υπό αυτή την έννοια θεωρώ ότι και αυτή η πρόταση είναι τιμητική”.

Όσο για τις χθεσινοβραδινές του δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε πως δεν αποδέχεται την πρόταση αυτή, ο Αλέξης Μητρόπουλος απάντησε: “Ανέφερα την παραδοξότητα. ΆΛλωστε χθες το πρωί είχα δηλώσει πως δεν περισσεύει κανείς από αυτή την προσπάθεια, παρά το ότι αποτύχαμε στις διαπραγματεύσεις, παρά το ότι φέραμε ένα νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, στο οποίο εγώ ψήφισα παρών“.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή